Contact
Home
Scroll
Geen artikelen gevonden
Interton Bornem

Interton Bornem

Interton, gevestigd in Bornem, is gespecialiseerd in de productie van kolommen in gewapend beton, balken in gewapend beton, I-liggers met veranderlijke hoogte, I-liggers met constante hoogte, balken met rechthoekige doorsnede en standaardliggers voor bruggen en kunstwerken.
0
m² productiehal
0
m³/jaar
0
Aantal geproduceerde elementen/jaar

Duurzaamheid

Wij geloven in een duurzame toekomst voor iedereen. Het is essentieel voor de veerkracht en waarde van de Willy Naessens Group op lange termijn. Daarom hebben we onze ESG-strategie en duurzaamheidsfocus aangescherpt om de pioniers van onze sector te blijven.

Onze ESG-aanpak

Onze producten

Jobs

Benieuwd naar onze openstaande jobs?

Bij Interton zoeken we heel wat nieuwe, gemotiveerde medewerkers om ons team te versterken. Mensen die goesting hebben om samen de handen uit de mouwen te steken.
Ontdek ze hier

Over ons

Sedert 2016 heeft de Willy Naessens Group er een 10de betonfabriek bij. De nieuwe fabriek zal de naam Interton dragen en is gelegen op de terreinen van Het Zuidelijk Eiland te Bornem. Het terrein is uitgerust met een laad-en loskade voor zeeschepen tot 10.000 ton. De productiehal zelf heeft een breedte van 50 m en een lengte van 350 m op een totaal terrein van 11 ha. Interton zal enerzijds voorgespannen betonnen liggers en anderzijds zware gewapende betonconstructies produceren. De voorspaninginstallaties laten toe een voorspankracht van 1.250 ton te ontwikkelen en de hefbruggen een totale capaciteit van 128 ton.

Download hier